Wysłany: Pią Maj 10, 2013 05:46 [R200]Zacinajacy sie silniczek krokowy
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam tak jak w temacie zacina mi sie silniczke krokowy czasami ustawia sie na 1500 obr a czasami nawet niemam wolnych obrotow.Problem mi sie zaczal po kilku dniach jak go czyscilem moglem zle go zamontowac?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 10, 2013 05:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam podobny problem w 200 vi , tyle ze mi wchodzi na 1500 a nawet czasami 1800 , ale tylko wtedy gdy włączy sie wentylator chłodnicy jak postoje na swiatłąch itp to obroty sie wachaja od 1500-1800 po przejechaniu kilometra i wystudenie chłodniy obroty spadaja do normy około 900
Plastikowa i ostatnio chyba zaciela mi się przepustnica bo miałem obroty r,wsi 3,4tys.jak rozbiore i cofne silniczek to mam wolne obroty i znowu jak postoji poldnia znowu brak
Mam jeszcze pytanie czy to napewno jest wina przepustnicy bo jak rover postoju trochę to trzpień w silniczki krokowym nie wsuwa się i niemak wolnych obrotów i wtedy obroty mi same nie rosną po przejechaniu 20km mam wolne obroty aczkolwiek za wysokie ok1800 narltomiast gdy go sam wcisne (trzpień) to wtedy obroty szaleją
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum