Wysłany: Nie Maj 19, 2013 10:19 [R200] Miska olejowa 8v a 16v różnica?
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam. Mam rovera 200 silnik 1.4 / 75KM, rocznik 1998, benzyna. Przerdzewiała mi miska olejowa, spawac nie warto dlatego chce kupić inna. I tu moje pytanie czy do mojego silnika pasuje miska od 16 zaworowego silnika??, Od jakich jeszcze samochodów mógłbym szukać miski do mojego rovera? Może ktos ma na sprzedaż to prosze o kontakt, mieszkam w okolicach Pniew woj. wielkopolskie.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 19, 2013 10:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Miska jest taka sama, jak w 16v. Trzeba tylko pamiętać, że w 16v występowały dwa rodzaje misek - stalowa i aluminiowa. Sprawdź więc, z jakiego materiału jest u Ciebie. Tutaj masz listę modeli, od których będzie pasować: http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-LSB101460
Co do drugiej części Twojego pytania - napisz temat w dziale Giełda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum