czy wie ktoś jak wygląda montaż czegoś takiego czy dam sobie rady sam w garażu pod domem bez żadnych spawarek itp z tymi mocowaniami http://allegro.pl/mocowan...3171354874.html
Czyżby twój zr był 5 drzwiowy? Nie zapomnij że na tył pasuje się jakoś dostać
Napisz do użytkownika mgzr160 on ma w 200 kubły więc będzie się orientował
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie, jest 3d lecz na razie planuje jedno a w razie gdy będzie wlatywać drugi kubeł to tylna kanapa idzie wek, jest mi ona i tak nie potrzebna wiec czy będzie się można do niej dostać czy też nie to najmniej mnie martwi.
jrdarus1, hej kolego ........ ja mam pełny kubełek BiMarco WRC XL zamontowany na oryginalnych szynach do R200/25 , dzięki temu mogę samemu zmieniać kubełek na zestaw "letni" do jazdy na co dzień
jrdarus1, hej sorrki ze tak długo ale nie za bardzo nie miałem czasu.... Co do montażu to nic trudnego kupiłem fotel z r200 rozebralem tak aby zostały oryginalne mocowania do podłogi razem z przesuwaniem przód tył , a pózniej znajomy przyspawal mi do nich oryginalne szyny od kubełka ..
Rozwiazanie jest mega fajne bo na zimę kiedy jeżdżę w kurtce montuje oryginalny fotel, a na sezon wiosna lato montuje kubełek który mocuje w oryginalne mocowania do podłogi ...
camaro17, Dzięki za odp, a powiedz mi jeszcze jak z pasami spełniają rolę? przylegają do ciała czy w pasie wiszą na kuble? Bo ja to bym chciał zamontować jakieś szelki do tego wtedy trzymanie konkretne.
Pasy przylegające do ciała bez problemu, szelki można oczywiście zamontować nie widzę żadnego problemu, ale ja na razie ich nie montuje .
Także montuj swojego kubelka i pokazuj jak to u ciebie wyglada, chcesz zamontować taki sam model jak mój czy może inny ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum