Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam, wiem że jest sporo tematów na temat wspomagania ale nie znalazłem w nim konkretnej informacji z jaką siła owe wspomaganie działa.
Kilka dni temu kupiłem Rovera i wydaje mi się że kierownica chodzi zbyt ciężko, płyn w zbiorniczku jest dokładnie pomiędzy max-min. Odpowietrzyłem dla pewności kręcąc kierownicą z otwartym zbiornikiem ale bez zmian.
Powiedzcie mi czy u was możliwe jest kręcenie jednym palcem? bo w moim przypadku nawet trzema nie daje rady:P
Auto ma założone zimowe opony 185/50 R15
Ostatnio zmieniony przez mauser Wto Cze 04, 2013 20:16, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 04, 2013 15:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No właśnie nie koniecznie bo ostatnio jeździłem Renault clio bez wspomagania i kierownica chodziła tylko trochę ciężej. Wiadomo mniejsze koła itp. Czyli porostu ten typ tak ma? i lżej nie będzie?
clio jest lżejsze.. kumpela ma fiata cc i kierownica chodzi jak w pandzie w trybie city ale jedz ekspresówka czy autostradą z tak lekko kręcącą się kierownicą... toż to istne samobójstwo...
clio jest lżejsze.. kumpela ma fiata cc i kierownica chodzi jak w pandzie w trybie city ale jedz ekspresówka czy autostradą z tak lekko kręcącą się kierownicą... toż to istne samobójstwo...
Kiedyś też takim jeździłem
Może nie będę zakładał osobnego tematu i tu byście mi poradzili:
1) Nie działa spryskiwacz szyby przedniej (sedan) silniczek słychać że pracuje ale nie psika.
2) Nie działa podświetlenie pokręteł nawiewu i zapalniczki. Znalazłem na forum jak dobrać się do żarówek, ale czy może być przyczyną również bezpiecznik i który to jest ewentualnie?
1)sprawdź przewody czy nie jest mokro gdzie... spotkałem się z opcją (w innym aucie) że przy samym silniczu ciekło... może odpinałeś przewody niedawno?
2) u mnie też kiedyś nie działało... wymiana żarówek tym bardziej jak dookoła wszystko świeci
1)sprawdź przewody czy nie jest mokro gdzie... spotkałem się z opcją (w innym aucie) że przy samym silniczu ciekło... może odpinałeś przewody niedawno?
Samochód mam dopiero od trzech dni, więc nic nie majstrowałem ale wyciek raczej wykluczam bo płynu w zbiorniczku jest full
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum