Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Tak jak w temacie. Nie działają kierunki nie zapalaja sie diody przy liczniku i nie słychac pykania a awaryjne bez problemu. co moze to powodować?? które bezpieczniki odpowiadają za kierunki??
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 06, 2013 20:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak jak w temacie. Nie działają kierunki nie zapalaja sie diody przy liczniku i nie słychac pykania a awaryjne bez problemu. co moze to powodować?? które bezpieczniki odpowiadają za kierunki??
Pod kierownicą masz bezpieczniki umieszczone w dwóch rzędach, ten od kierunkowskazów oznaczony jest jako 15 czyli w górnym rzędzie czwarty od lewej 10 Amper
Sprawdź sobie jeszcze przerywacz kierunków, jest za bezpiecznikami pod kierownicą. Trzeba zdjąć osłonę pod kierownicą i z tyłu, nad bezpiecznikami będziesz miał przerywacz. Ostatnio znów miałem z nim przejścia, wyjąłem, rozebrałem, przelutowałem i póki co, działa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum