Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 305 Skąd: Kutno
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 22:04 [R45] przeguby zawnętrzne
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam ! Ostatnio coraz bardziej zaczyna mi coś stukać z lewej strony przy ruszaniu na skręconych kołach w lewo.Główny podejrzany przegub zew. Pytanie mam takie- jakiej firmy przeguby polecacie tak żeby mieć spokój na dłużej i oczywiści w rozsądnej cenie.
_________________ marek501
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sro Mar 21, 2012 22:07, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam, który z tych przegubów będzie pasował do rover 45 itd 101km (sedan): Pascal G14038PC czy G1K021PC ? oba mają takie same ilości zębów średnice, ale G1K021PC ma dodatkwo opis "Skrawanie: bez rowka w wewnętrznym elemencie"
z tego co widzę to hart droższy, a pascala zakładałem półtora roku temu przejechał ponad 20 k km i ok, teraz nadszedł czas na drugi . znalazłęm dwa pascale różniące się jedynie tym rowkiem w wewnętrznym elemencie i nie wiem co to takiego
Nie wiem o jaki rowek biega, lecz sprzedawca o ile jest kumaty to powinien wiedzieć jaki podejdzie. Jeżeli sprzedawca jest obyty to poprosi o vin, lub o dane czyli model, rocznik i jaki silnik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum