Co mnie przede wszystkim zaciekawiło ? Dwa wynalazki o których nie słyszałęm w naszych Roverkach
-"odprowadzanie światami do domu"
-podgrzewana przednia boczna szyba od str. kierowcy
pierwsze to zapewne chodziło o światła ale i tak nie wiem co to za funkcja
a o podgrzewanej bocznej szybie pierwsze słyszę ale co tam chciałbym u siebie coś takiego
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 17, 2013 19:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Odprowadzanie światłami Do domu, też tą funkcję mam.
Żeby zadziałała, wystarczy najpierw zgasić silnik, wyjąc kluczyk a później wyłączyć światła. Po zamknięciu auta światła świecą się przez chwilę.
Funkcja odprowadzania do domu światłami nie jest zawsze włączona. Jest to opcja do konfiguracji za pomocą T4. Też myślę, że nawiewy boczne zostały zakwalifikowane jako ogrzewanie przedniej bocznej szyby.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Funkcja odprowadzania do domu światłami nie jest zawsze włączona.
z tego co pamiętam to włącza się ją tak jak czort, napisał i działa, natomiast opcja konfiguracji za pomocą T4 dotyczy świateł tylnych - wstecznych? z czym się osobiście nie spotkałem, ale wyczytałem gdzieś w fachowej literaturze jak jeszcze byłem w temacie R75
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum