Witam.19 czerwca jadę na koncert do Gdańska.Jeśli są na Śląsku osoby które też jadą na koncert i są chętne dorzucić się do kosztów paliwa chętnie zabiorę . Na ten moment mam 5 wolnych miejsc. kontakt 603 974 855
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 12, 2013 19:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak czas pozwoli to chętnie.
A tak przy okazji proszę o info gdzie można dobrze zjeść w okolicy ergo arena, jak najszybciej tam dojechać(do Gdanska mam zamiar wjeżdżać około 15) aby uniknąć korków itd.Wszelkie info mile widziane.
Nie znam miasta,nigdy tam nie byłem
Najszybciej dojedziesz do ergo przez Gdańsk główny potem koło stoczni gdańskiej na Marynarki Polskiej wjeżdżasz na ślimaka -> jedziesz do najbliższego skrzyżowania koło szpitala w prawo Hallera w stronę Brzeźna, na rondzie w lewo dajesz na czarny dwór do końca (będą duże pomarańczowo białe bloki ekolanu) skrzyżowania i na nim prosto do leclerca, w prawo i do końca wyjedziesz wprost na ergo
Jak będziesz miał czas to wjedź do Brzeźna, masz jakieś 5 min od ergo do plaży, a tam pełno barów i restauracji od rybki po pizzę
Jeżeli będziesz się trzymał trasy, to na wysokości Żabianki masz bar z jedzeniem z USA i kebab Maxim
Jak potrzebujesz więcej informacji, to pytaj, wiem, że trudno się trasę tłumaczy
Ale się staram
Pozdrawiam,
Igor
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Czyli jedziesz przez stare miasto, koło Placu Solidarności potem Marynarki Polskiej i teraz dwie opcję:
Do góry ślimakiem (odbijasz w lewo) koło szpitala na Klinicznej potem Hallera do końca na dużym skrzyzowaniu z rondem w prawo (zresztą bedziesz widział po prawej PGE Arenę
lub
wieżdzasz na most i jedziesz po głównej w prawo jakieś 2-3 km prosto i po lewej masz PGE Arenę
Jak wybierasz I opcję, to jak pojedziesz do końca Hallera, to masz morze i różne dobre jedzonko przy plaży.
Co do jak chcecie to dajcie znać i umówimy się w Brzeźnie (na końcu Hallera) przed koncertem.
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Szkoda że nie udało nam sie spotkać i napic piwka, ale pewnie jeszcze bedzie okazja.Telefon coś mi szwankuje -brak wibracji i nie słyszę dzwonków , stąd moje opóźnienia w odpowiadaniu na smsy i nieodbieranie połączeń. i Wazne że koncert się udał,i droga powrotna bez niespodzianek
Szkoda że nie udało nam sie spotkać i napic piwka, ale pewnie jeszcze bedzie okazja.Telefon coś mi szwankuje -brak wibracji i nie słyszę dzwonków , stąd moje opóźnienia w odpowiadaniu na smsy i nieodbieranie połączeń. i Wazne że koncert się udał,i droga powrotna bez niespodzianek
Ano szkoda, że nie wyszło ... Ja z kolei miałam problem z zawartościa baterii
Przed nami kolejny Zlot, zatem powinno się udac
pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum