Wysłany: Pią Cze 21, 2013 23:06 [Rover 25] Fotel kierowcy w beżowej skórze. Pomocy ludziska.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich. Mam problem mianowicie popaula mi sie podporka ledźwiowa fotela kierowcy a jeszcze do tego mam strasznie zniszczone siedzisko a caly fotel jest w bezowej skorze. Chce naprawic jakos ten fotel i czy ktos wie jak naprawic ta podorke albo ma ktos namiary na kogos kto ma taki fotel na sprzedaz lub namiary na kogos kto potrawi to naprawic i tez naprawic siedzisko czyli obszycie nowa skora. Odrazu mowie ze caly srodek Roverka mam jasny i czarne fotele nie wchodza w gre. Pomocy bo chce zeby to jakos wygladalo;);)
_________________ Damian G.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 21, 2013 23:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Panowie wolal bym cos w rozsadnej cenie:(. Najlepiej jak bym znalazl uzywany fotel w jasnej skorze w dobrym stanie. Bo nie mam az tyle kasy zeby tak duzo inwestowac:(.
[ Dodano: Nie Cze 23, 2013 01:52 ]
Robsson 78 po tym zdjeciu nie wiem o co Ci do konca chodzi i nie wiem ma ktory plan zdjecia patrzec;p mozesz jasniej;)?
[ Dodano: Nie Cze 23, 2013 01:54 ]
Szusak w jakich oni cenach mniej wiecej wisza;)? bo jak wiecej niz moj Roverek wart to sie nie pyli;) najbardziej szukam uzywki ale to normalnie jak szukanie igly w stogu siana;/
Jest na ich stronie opisane co i ile kosztuje. Właśnie oni są ok cenowo. Wnętrze, w zależności od zakresu prac od 200-500 zł. Masz opisane programy. Jak będziesz chciał, aby zrobili Ci tylko fotel, to zrobią Ci tylko fotel. Obejrzyj ich projekty. Są na tej stronce jak i na fb. Robią naprawdę bardzo dobrze. Pierwsza praca to Rover 75, który bym zmasakrowany życiem
Obserwuje allegro tablice nasze forum (gielda) i gumtree 24h i nic nie ma;( tylko pasazer lub kanapa albo komplety cale gdzie nie sprzedaja pojedynczych sztuk:(. Codziennie szukam i na allegro to nic sie nie zmienia jak na reszczcie portali. Lipa jak nie wiem;/
[ Dodano: Pon Cze 24, 2013 08:55 ]
Chyba predzej dostane skrzywienia kregoslupa niz znajde ten fotel:(;/
Tylko ze Roverka dostalem po starszym bracie i jest jaki jest i chce go poprawic i naprawic co sie da;) zrobil nim 70 tysiecy km aktualnie mam na blacie 221 tysiecy i o. On nie mial czasu dbac (o mechanike dbal) bo praca na to nie pozwalala a ja mam wiecej czasu i ogarniam go powoli w miare mozliwosci swoich $$. Fotel bardzo sie by przydal tak samo jak drzwi kierowcy w koloze zielonym HFF i reszta jest oki;). Reszte doprowadze do ladu kosmetykami samochodowymi;) Jak ktos znajdzie drzwi albo fotel to dajcie znac. Ja bede szukal caly czas;).
[ Dodano: Wto Cze 25, 2013 21:30 ]
I co tam Panowie i Panie?;) nic sie nie znajdzie:(?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum