Wysłany: Sro Lip 10, 2013 10:18 [R420] problem z okresleniem typu silnika
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam.
Kolejny mój problem to jak w temacie. Czeka mnie teraz ubezpieczenie OC i AXA ma fajne zniżki przy zakupie przez internet. Tyle że po wyborze marki i modelu, w polu moc i pojemność są tylko wersje DI oraz SDI, a na "tyłku" mojego R i w karcie pojazdu widnieje napis TDI. Trochę poczytałem na forum w tym temacie i wybrałbym z owej listy SDI, tylko czy potem przy ewentualnej kontroli lub innej sytuacji nikt się nie przyczepi do tego? Nie mam teraz jak tego sprawdzić (ciężko pracuje) ale czy na polisie jest wpis na temat wersji? Bo wiem że w DR jest podana tylko pojemność i moc. Jak jest mi w stanie ktoś to czytelnie przedłożyć to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 10, 2013 10:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W dowodach rejestracyjnych czasem sa bardzo ciekawe rzeczy
Ogolnie nie ma czym sie przejmowac
Mojego oznaczenia GTi takze nie bylo w ubezpieczalni, więc dodali
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum