dzięki kolego to będzie to ktoś wie gdzie w necie mogę to kupić bo mam wyrobione te tłoczki i gumki co tam są i strasznie stuka jak jadę a na allegro do rovera 200 jest tylko jarzmo do przodu a ja potrzebuje do tyłu będzie przednie pasować???
No to Ci powiem tak, kilka m-cy temu chciałem zrobić u siebie tarcze na tył i jak szukałem to tylko kompletne zaciski, samego jarzma nie kupisz
Ceny widzę ze się nie zmieniły czyli w okolicach 300/400 nowy lub alledrogo.
Temat odpuściłem, bo ważniejsze sprawy wyleciały, ale .... za jakiś marny jak masz dać na aukcji 200 zl to lepiej podjedz gdzieś na szrot (pod warunkiem ze nie dostało auto w tył)
Tak, ponoć jest różnica tył i przód w tych zaciskach.
aaa z tego co pamiętam to na tył wchodzą te same co Honda
Ja mam z [H] Civic'a VI dokładnie taki zam komplet zacisków (niewentylowane przednie po 98' z tylu bębny)
A czemu chcesz zmieniać jarzmo? Kup sobie zestaw naprawczy,tam masz te gumki. A te 'tłoczki' wyjmij, wyczyść i przesmaruj. A jeśli tak jak pisałeś ze stuka, to może tarcze...
_________________ Sprzedam dużo gratów do R200 SDi
są i zestawy naprawcze ze śrubami pływającymi. Jak nie urwałeś gwintu w jarzmie, ani nie pękło, to wyczyść tulejki, kup nowe śruby pływające i będzie jak nowy
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Jak fachowo nazywa się ten cały zestaw naprawczy żeby znaleźć go na Alledrogo? powodem tego stukania są wyrobione te "tłoczki" bo mają luzy i gumki są zniszcone miałem nawinięte na nie cienką blaszkę od puszki po piwie i było cicho ale wytrzymała tylko tydzień i znów jest to samo :-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum