Wysłany: Nie Lip 14, 2013 15:27 [R400] Problem z wodą w środku
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam mam problem z wodą w środku samochodu od strony kierowcy i już za kierowcą ,tyle jej nawaliło prawdopodobnie są przypchane wyloty do odprowadzania wody ,tylko pytanie gdzie to się znajduje ,bo nie mam pojęcia
Ostatnio zmieniony przez szoso Nie Lip 14, 2013 18:52, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 14, 2013 15:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Lip 14, 2013 17:10
Jeżeli masz wodę pod wykładziną to wpłynęła przodem albo tyłem., bo przez drzwi to się raczej nie dostało do środka.
Jeśli masz hatchbacka to z tyłu do sprawdzenia okolice zawiasów tylnej klapy, tam często pojawia się korozja. Z przodu zajrzyj w nadkole, w miejscu łączenia nadkola z podwoziem (róg) i okolice szyby czołowej (nad i podszybie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum