Witajcie. Sprzedałem niedawno swoją Fiestę i chcę kupić coś większego. Wujek sprowadza samochody. Jego kolega któremu sprowadził Rover'a 75 chce go sprzedać żeby kupić Merca. Jest to Rover 75 kombi, 2.0 najprawdopodobniej CDTi z 2003r. Opcja ze skórzaną tapicerką za 10,5 - 11 tys. I tutaj mam parę pytań bo na początku nie interesowałem się tą marką:
1) Jak z trzymaniem ceny? Czy za parę lat nie wezmę za niego groszy?
2) Czy nie będzie problemu ze sprzedażą samochodu? Bo chyba ludzie niezbyt się interesują tą marką.
3) O silniku trochę czytałem, wiem że lepszy jest CDTi a co gdyby był CDT? Naprawdę jest dużo gorszy?
4) Spalanie - no właśnie. Ma ktoś te modele i by się pochwalił spalaniem? Dodam, że jeżdżę ekonomicznie
5) Części - niezbyt dużo poczytałem na temat części. Dobre zamienniki są drogie? Trudno/łatwo dostępne?
Interesowałem się głównie Hondą Civic 1,5 Vtec Eco albo Mazdami 323F i 626 diesel/benzyna/gaz.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
[ Dodano: Wto Lip 16, 2013 10:36 ]
ktoś jest mi w stanie pomóc? Od tego zależy czy zostanę na tym forum czy na forum Mazdy 323f
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 16, 2013 09:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie, mam do wybrania pomiędzy Mazdą 323F w holenderskiej instalacji gazowej, fabrycznej. Będę robił nową butlę jeśli ją kupię, uszczelkę pod głowicą itd. Cały koszt to 9,5 tys. 170 tys przebiegu. Albo Rover 75 kombi 2.0 CDT 116 KM za 10,7 tys
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum