Mam pytanie, czy ktoś posiada albo czy w ogóle istnieje instrukcja obsługi klimatronika w R45?
Nie wiem kto jest autorem tej instrukcji ale mam od poprzedniego właściciela książkę od przedlifta z powklejanymi kartkami tam gdzie są różnice po lifcie, np. pilot czy klima.
Hm... mi ta śnieżynka po lewej stronie w rogu na górze cały czas się świeci, ktoś też tak ma ?
Śnieżynka jest umiejscowiona na środku po lewej stronie wyświetlacza.
Ten symbol w górnym lewym rogu wyświetlacza u mnie również cały czas jest wyświetlany.
Nie wiem co "Angole" chcieli nim wyrazić, ponieważ nigdzie to nie jest opisane.
Mi też świeci ta śnieżynka cały czas i raczej nie ma to związku z tym, czy klima chłodzi, czy nie. Jeśli by tak było, to w trybie ECONOMY powinna zgasnąć, a tak się nie dzieje.
@sew: instrukcja po polsku?
BTW: Jak będę miał trochę wolnego czasu, to poskanuję instrukcję do polifta i wrzucę na forum. Z tego, co widziałem na necie nie można jej nigdzie dorwać, a pewnie komuś się przyda
Wysłany: Pon Lip 29, 2013 21:31
tomekk_nt napisał/a:
Mi też świeci ta śnieżynka cały czas i raczej nie ma to związku z tym, czy klima chłodzi, czy nie. Jeśli by tak było, to w trybie ECONOMY powinna zgasnąć, a tak się nie dzieje.
Faktycznie, nie zwróciłem uwagi że sa 2 "snieżynki". Ta w lewym górnym też mi świeci cały czas.
tomekk_nt napisał/a:
@sew: instrukcja po polsku?
Po polsku. Załączyłem strony o klimatyzacji kilka postów wyżej. Niestety nie mam czasu żeby przeskanować i zebrać całość. Ale jak ktoś ma czas i dostęp do skanera to mogę pożyczyć pod warunkiem, że udostępni kopie na forum albo na stronie roverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum