Wysłany: Nie Lip 21, 2013 22:00 [R75] Siedzenie z ZT-T do R75 alcantara
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witajcie,
Pytanie brzmi następująco ,,Czy fotele z MG ZT; ZT-T podejdą do Rovera 75??''
Niezbyt podobają mi się moje czarne welurowe fotele mimo, iż mają podgrzewanie:D
i chciałem założyć sobie takie kubełkowe z ZT-T, alcantara. Strasznie mnie to kreci
tylko nie wiem czy będą pasować na śruby do podłogi no i czy nie popsuje to ogólnego wyglądu auta.
Może ma ktoś jakieś fotki??
Pozdrawiam i czekam na opinie
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 21, 2013 22:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Lip 22, 2013 07:34 Re: [R75] Siedzenie z ZT-T do R75 alcantara
RP napisał/a:
Witajcie,
Pytanie brzmi następująco ,,Czy fotele z MG ZT; ZT-T podejdą do Rovera 75??''
Niezbyt podobają mi się moje czarne welurowe fotele mimo, iż mają podgrzewanie:D
i chciałem założyć sobie takie kubełkowe z ZT-T, alcantara. Strasznie mnie to kreci
tylko nie wiem czy będą pasować na śruby do podłogi no i czy nie popsuje to ogólnego wyglądu auta.
Może ma ktoś jakieś fotki??
Pozdrawiam i czekam na opinie
...będzie pasowało, R75 też wychodził w wersji z fotelami kubełkowymi tylko że w czarnej skórze bez alcantary ...ale w małej serii i ciężko dostać takie fotele tak czy inaczej pasować będzie i jeśli chodzi o montaż jak i wygląd (zdecydowanie lepiej będzie wyglądało niż czarny welur)
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
A czy fotele Alcantara były z bajerami??
tzn: regulacja odcinka lędźwiowego, podgrzewanie, elektryczna regulacja, pamięć
bo mam takie na oku, ale manualne
Aragorn napisał/a:
szpynior napisał/a:
RP, też się zastanawiam nad zmianą od MG ZT z tymże chcę obić je jasną skórą
...dowiadywałeś się już może o koszty obicia skórą przednich foteli? ...też o tym myślałem ale obawiam się że koszt będzie spory
zawsze można samemu kupić materiał i pogadać z zaprzyjaźnioną krawcową/szwaczką;p w moim przypadku ciocią;D
bo przecież materiał na wzór do wycięcia już będzie z oryginalnych poszyć.
http://hurtowniatapicerska.pl/
A czy fotele Alcantara były z bajerami??
tzn: regulacja odcinka lędźwiowego, podgrzewanie, elektryczna regulacja, pamięć
bo mam takie na oku, ale manualne
Aragorn napisał/a:
szpynior napisał/a:
RP, też się zastanawiam nad zmianą od MG ZT z tymże chcę obić je jasną skórą
...dowiadywałeś się już może o koszty obicia skórą przednich foteli? ...też o tym myślałem ale obawiam się że koszt będzie spory
zawsze można samemu kupić materiał i pogadać z zaprzyjaźnioną krawcową/szwaczką;p w moim przypadku ciocią;D
bo przecież materiał na wzór do wycięcia już będzie z oryginalnych poszyć.
http://hurtowniatapicerska.pl/
nie no takim sposobem to można robić fotele do poloneza ...ja raczej myślę o profesjonalnym tapicerze i naturalnej skórze ...a nie krawcowej
[ Dodano: Pon Lip 22, 2013 12:48 ]
szpynior napisał/a:
Aragorn, koło 2,5 k
...tak właśnie myślałem więc raczej szkoda kasy, zwłaszcza że kubełkowe trudno dostać z elektryką i podgrzewaniem ...nawet nie wiem czy taka opcja była ...a nawet gdyby się trafiły to będą angliki
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
były alcantara z bajerami co do kolorów to chyba cztery kolory czerwony, szary, czarny, niebieski, widziałem fotki z ofertami z zielonym materiałem ale nigdy nie widziałem na żywo takich siedzeń, skóra wychodziła w dwóch kolorach jasny kremowy i czarny przy czym kremowe chyba były w 100% ze skóry no i ten kolor to unikat a czarne tylko część na której siedzimy i się opieramy była ze skóry tył i boki ze skóro podobnego materiału, widziałem też siedzenia czarne z jasną skórą na środku ale nie wiem czy to orginalna opcja, najczęściej w siedzenia kubełkowe skórzane były wyposarzone Rover 75 Contemporary wersja w noszych samochodach i MG ZT 260 ale nie zawsze w tych modelach były te siedzenia co do normalnych wersji to chyba częsciej na zamówienie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum