Wysłany: Nie Lip 21, 2013 10:08 [R620 Si] przedmiot w nawiewach
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam, zwracam się do was z nietypowym problemem. Pilnie potrzebuję dostać się do nawiewów, gdyż jakiemuś "majstrowi" wpadł tam jakiś przedmiot, który przeraźliwie drży, kiedy stoję na wolnych... To coś znajduje się w okolicy lewej części nawiewu, patrząc z perspektywy kierowcy... POMOCY Nie wiem jak tam się dostać, probowałem na sto sposobów, włącznie z przechylaniem samochodu, grzebaniem czym popadnie i nic...
edit: przedmiot wibruje przez moment mocniej w momencie włączenia dmuchawy.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 21, 2013 10:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Równiez próbowałem... To coś, najprawdopodobniej jest w jakimś zagłębieniu pod nawiewami, niestety w "sam naprawiam" dokładnie nie pokazują jaki kszatłt ma ta rynienka...
[ Dodano: Sob Lip 27, 2013 17:33 ]
Up!
Żadnych pomysłów ?
[ Dodano: Sob Sie 10, 2013 13:32 ]
Witam ponownie! Wczoraj z racji rozpoczynającego się urlopu, rozmontowałem najpierw schowek, próbując dojść do tej "rynienki" następnie podszybie, mam następujące pytanie: Czy po wyjęciu szyby przedniej będę mógł "odgiąć" część deski rozdzielczej nad kratkami nawiewu i dam radę wyjąć ten przedmiot, który gdzieś tam przebywa ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum