Wysłany: Nie Sie 25, 2013 08:37 [R214i] Wyjęta skrzynia, nie działa lewy, tylny głośnik.
Typ: i Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Kupowałem to auto, jak miało skrzynię z tyłu i brak głośników. No i skrzyni nie udało się zatrzymać, koleś wypiął - a ja podłączyłem swoje głośniki. No i lewy mi nie działał, podłączyłem na prawe pasmo - ale trzeba się w końcu za to zabrać. To ta skrzynia coś rozwaliła, czy po prostu mam poprowadzić nowy kabel od radia ( jakieś JVC )? Bo, jak rozbierać dywaniki to już całkiem zabawy w bród - i cholera wie, co znajdę.
Aa i pisałem kiedyś o problemach ze skrzynią, u mnie okazało się, że winny jest wodzik od poprzecznych ruchów lewarka. 150 złotych a 400 złotych to różnica..
Własnie nie mam pojęcia, gdzie skrzynia była podpięta. Sprzedający tak szybko zdementował ją, że to bajka.. Zabrał tylko takie dwa grubsze kable, nic oprócz bagażnika nie ruszał. Lewy przedni działa, a tylny nie.. Cholera wie, czy sprawdzać kable, czy to ta nieszczęsna skrzynia. Tylnych głośników nie było w ogóle, teraz dałem swoje - oba działają, tyle, że jako prawe - a to nie pociesza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum