Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 08:36 [R200 Vi] Mokra podsufitka w lewym rogu przy samej szybie
Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Witam. Ostatnio zaczęło mi coś przeciekać. Mam mokrą podsufitkę w lewym rogu przy samej szybie. Stawiacie na odpływ szyberdachu czy na uszczelnienie przedniej szyby??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 17, 2013 08:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Uszczelka zdjęta, rama zabezpieczona środkiem który wnika w rdze i zapobiega jej rozprzestrzenianiu się, wszystko schnie do jutra, pójdzie "silikon" i zakładamy uszczelkę...przez kanały odpływowe woda leci strumieniem więc raczej nie są zapchane. Jak zdjąłem podsufitkę to na blachach było widać skroploną wodę, wyglądało to tak jak by nie było przecieku tylko wszystko by zaparowało...i tu tkwi problem!!! Tylko czemu najbardziej mokra podsufitka była w rogach skoro nic nie leci. Sprawdzałem kilka razy, przecieków nie ma tylko krople jak po zaparowaniu. Mogę podesłać zdjęcie na kom. bo nie dam rady na tym kompie dodać do tematu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum