Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam, przestało mi działać sterowanie lusterka od strony pasażera ,zdjąłem boczek tapicerki i dostałem się do tej kostki połączeniowej która była całkowicie sparciała i kable pordzewiałe i tu nastąpił mój karygodny błąd !.
Urwałem wtyczkę (która i tak już ledwo wisiała) i postanowiłem pominąć ją całkowicie spinając kable bezpośrednio...niestety kolory kabli idące od lusterka do wtyczki i od strony drzwi do wtyczki są inne i niestety kable nie pasują
Może ktoś miał już z takim czymś doświadczenie i jakiś schemat ?!
z góry dzięki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 12:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
B - czarny
G - zielony
K - różowy
LG - Jasny zielony
N - brązowy
O - pomarańczowy
P - purpurowy
R - czerwony
S - ciemnoszary
U - niebieski
W - biały
Y - żółty
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tak ,dzięki ! , zastanawiam sie jeszcze co oznaczają te liczby w tabelce na końcu,bo gdyby były do sześciu to ok, no i te oznaczenia all przy kilku numerach ...all to znaczy wszystko (chyba ) więc jak to rozumieć?
pierwsa kolumna w rubryce to gniazdo,druga kolor ,a trzecia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum