Nasza załoga w składzie (póki co ) Violla, Joa, StaczLey i ja planujemy (tzn. ja planuję ) ruszyć w piątek coś w okolicach godziny 11:30 - 12:00 z białołęki. Będziemy jechać w trybie ECCO więc bez szaleństw i królowania na lewym pasie. Głównie względy ekonomiczne, ale także bezpieczeństwa
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jeszcze z Kubą nic nie ustaliłem, ale chyba będziemy ruszać jakoś 15-17 z okolic Domaniewskiej, więc różowo nie będzie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja raczej nie zdążę.
Muszę jutro i tak zadzwonić i się umówić, ale pewnie nie dadzą rady sprowadzić, bo potrzebuję nowych.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
:lol: ... uważaj, żebyś nie miał spalania 20l/100 pomimo trybu eco
Nie, właśnie ten wyciek jest minimalny... ale nie wiem skąd czy z gniazd wtryskiwaczy czy spod spodu... spalanie jest okej i paliwa nie ubywa jakoś nieproporcjonalnie Nie przewiduję spalania wyższego niż 8.0l/100 Km na tym wyjeździe (średniego oczywiście)
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jesli chodzi o zimówki, to uwazam, ze zakładanie ich jest bez sensu, w zakopanem śniegu nie ma, a jak poleje są niebezpieczne, zakopianka będzie lux drożna( bynajmniej co sobote taka jest) może być problem w niedziele wieczorem, bo zazwyczaj są korki.
Wysłany: Czw Paź 03, 2013 09:21 Przejazd przez kraków
A tak dla tych co częściej w góry się wybierają poza zlotami:
jak lepiej przeciąć kraków (w porze między szczytowej w piątek)
a) na przełaj przez okolice centrum
b) na około w prawo: A4 + S7 (ale tam widzę jakieś roboty na niej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum