Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1998
witam mam problem tego typu ze jak ruszam i zmieniam bieg na 2 to mi zaczyna dziwnie przeczec peal hamulca trrrrr i to sie dzieje przy obrotach 1500tys wraz ze wzrostem do 2tys przestaje ale gdy jade i hamuje i mam mala predkosc moze 20 gora 40km/h to zaczyna mi sie wl abs...:/ jaka tego jest przyczyna? odpowietrzylem hamulce wymienilem serwo razem z pompka i nadal to samo
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 10, 2013 16:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ABS i tak się rzadko przydaje. Tymczasowo wyjął bym bezpiecznik o ABSu i jeździł do czasu aż trzeba będzie przeguby wymienić. Ewentualnie na zimę bym wymienił.
Z wymianą samego pierścienia jest chyba sporo zachodu...
No zabawa samemu też mi się wydawała fajna , ale gdy przyszło do odkręcenia nakrętki centralnej i połamaniu 2 kluczy to niestety skończyło się oddaniem do warsztatu (50 zł za wymianę )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum