Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam,
jakie przewody zapłonowe kupić do mojego Rovera. V6 beznzyna. 2 litry.
zdawało mi sie że powinno ich być 6 a ktoś mi powiedział że chyba 3 przewody to jest komplet.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 01, 2013 12:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na ngk radze uważać, w turbasie nowe przewody NGK (oryginalne) przeżyły 12kkm. I tyle, dostały takiego przebicia, że szlaq trafił cewke i ecu silnika. Jak było sucho i ciepło chodziło auto w miare, jak zrobilo sie wilgotno dyskotetka na przewodach i pozamiatane. Świece ngk też szczególne nie są (przetestowałem 2 komplety) dopiero po założeniu Denso polecanych przez Kozika wszystko się uspokoiło. Gadałem ze znajomym gazownikiem i odradza teraz NGK, jakość podobno mocno poleciała, ja niestety przekonałem się na własnej skórze, że coś w tym jest.
Do Kv6 (do 2 aut) kupiłem ori świece w TomaTeam i przewody zapłonowe tez z TomaTeam (electrospark czy jakos tak) i jest w porządku, polecam.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum