Wysłany: Czw Paź 03, 2013 20:57 [MG ZR] Problem z odpaleniem, proszę pomóżcie
Typ: TD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam , Mam problem z odpaleniem mojego Mg Zr 2.0 td, mianowicie zgóbiłem jedyny komplet kluczy wraz z pilotem, kluczy nie znalazłem więc, dorobiłem kluczyk po wkładce z drzwi i kupiłem z allegro zestaw Komputer+IMMO+pilot. Zamontowałem wszystko jak należy,a pilot nie reaguje na nic i po włączeniu zapłonu dioda miedzy zegarami świeci, słychać sygnał ostrzegawczy i nic nie da sie zrobić. Potrzebuje auta bo już prawie miesiąc stoi a ja nie mam czym jeździć. Może wie ktoś gdzie moge znaleźć na opolszczyźnie kogoś kto by mi to rozbroił albo zaprogramował na nowo pilot? Macie może jakieś inne pomysły jak moge wskrzesić moje autko?? z góry dzieki za pomoc:)
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 03, 2013 20:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum