Ja się zdecydowałem na DJ'a i był to jeden z najlepszych wyborów w kwestii organizacji wesela
Muzyka była bardzo dobra, sporo współczesnej muzyki rozrywkowej bez własnych interpretacji kapeli Chyba wolałbym nie słyszeć "Twist and shout" Beatlesów w wykonaniu orkiestry
No i cena też sporo niższa - wyszło mi w sumie 2400zł, za imprezę do 5 rano i całkiem niezłe efekty świetlne
W okolicy Legnicy to bym mógł Ci polecić no ale w Twoich rejonach to niestety a co do kamerzysty, to my wzięliśmy jednak tak pro forma, żeby jednak był jakiś dokument. I w sumie dobrze, że wzięliśmy, bo dopiero na filmie zobaczyliśmy wiele szczegółów z uroczystości, które nam umknęły w trakcie a no i jednak miło popatrzyć A fotografa wybierz jakiegoś z jajem i artystę a nie rzemieślnika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum