No generalnie ostatnio mieszkam na kortach, wiec jak popoludniu dzis wrocilem do domu, to pierwsze co to kima O_o Ale to nie ostatni bo za tydzien kolejny
Tylko przegadajmy co z wyjazdem do Huboszy . Ja boje sie, ze sam nie trafie. TZN na cmentarz, grob juz poznam i trafie, ale do cmentarza zawsze jechalem w kolumniem wiec nawet nie wiem jak tam jechac, bo miejscowi prowadzili objazdami roznymi.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tylko przegadajmy co z wyjazdem do Huboszy . Ja boje sie, ze sam nie trafie. TZN na cmentarz, grob juz poznam i trafie, ale do cmentarza zawsze jechalem w kolumniem wiec nawet nie wiem jak tam jechac, bo miejscowi prowadzili objazdami roznymi.
Pewnie Violla z Markiem będą jechać, może IInvit..
Może warto założyć odrębny wątek?
[ Dodano: Nie Paź 27, 2013 21:48 ]
Lucek wrócił.
Kruchy też
Bardzo dziękujemy za prezent
Dziękuję tym którzy byli - dziekuję za mile spędzony wieczór, zdala od żony i córki ale w bardzo miłym towarzystwie klubowiczów i sympatyków.
Mam nadzieję że tort smakował, szkoda że nie wypiliście kawy, herbaty i szampana
przywiozę na następny spot byście mogli dopiś
Jeszcze raz dzięki wszystkim i każdemu z osobna.
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
No właśnie Spot się odbył i był całkiem sympatyczny
Była pogoda, było ciepło i na słodko
Dziękuję sobierw za poczęstunek. Kawka, szampan (symbolicznie) opity Troszkę się rozlało w powrotnej drodze, bo ten Maryba tak gnał, że ledwo w zakrętach się mieściliśmy Przekazałem Violli kawałek tortu oraz butlę szampana... nie zmarnował się, został wypity prawie cały - za Twoje zdrowie oczywiście. Tort był strasznie słodki, dlatego nie mogłem go więcej dziabnąć Kawusia była cool, herbatki mi w końcu nie dałeś spróbować
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, które tak naprawdę będą dopiero w piątek
Gdyby Zarząd potrzebował catering na letni Zlot, to spokojowo Wojciech może ogarnąć Przygotowany był jak nikt dotychczas
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum