Ten "wielki dzień" zbliża się wielkimi krokami. Od pewnego czasu planuję kupić ZR'a 160 jednak ciągle trafiałem na modele, określmy delikatnie, którym daleko było do ideału.
W sprawie tego niezarejestrowanego z Zielonej Góry już dzwoniłem. Ponoć stan bardzo dobry "nic nie stuka, nic nie puka". Jedynym mankamentem jest delikatnie porysowany zderzak z przodu i z tyłu (ponoć bardzo delikatnie) i odstający próg. Wnętrze wygląda bardzo ładnie ale ten przebieg...? 90000km w aucie z 2002 roku za takie pieniądze?
Co do drugiego na zielonych alu nie wiem nic - tyle tylko ile widać na zdjęciach, martwię się o wnętrze widząc te wszystkie naklejki i pomarańczowe światła...
Jednak zaletą są ładne alufelgi (o gustach się nie dyskutuje), zrobione parę rzeczy no i fakt, iż jest zarejestrowany.
Jeśli wliczyć koszty rejestracji auta są niemalże w tej samej cenie.
Proszę o opinie. Może ktoś był już oglądać lub wie coś na ich temat.
Z góry dziękuję.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 18:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum