Wysłany: Sob Lis 23, 2013 15:29 [R600]Schemat podlaczenia uniwersalnej centralki
Typ: SLi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.3 Rok produkcji: 1997
Witam potrzebny mi schemat podłączenia uniwersalnej centralki pod oryginalną centralkę był jeden taki schemat ale nie chodził. cetralka jaką kupiłem to Rtx remontronix
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 23, 2013 15:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W tym temacie jest wszystko co i jak aby to zrobić zamiast ori aby wszystko działało jak ori instalacja .. Poczytaj dokładnie bo pamietam, że tam było ..
na podstawie tych informacji założyłem u mnie dodatkową centralke w ogr wiązkę
"w kwestii centralnego zamka dodam dla osób posiadających rovera 600i i sterowanie c.zamkiem można znaleść w progu kierowcy -sterowanie masami kolor zielono czerwony oraz niebiesko biały migacze zas są w tej samej wiązce kabel zielono niebieski oraz zielonożółty zasilanie oraz =plus ACC/po przekręceniu stacyjki/ w wiązce wychodzącej spod kierownicy krańcówka drzwi kierowcykabelek wprogu kierowcy kolor zielononiebieski/cieniutki/ to zasadniczo wszystkopotrzebne do zainstalowania sterownika c.zamka.AW/w egzemplaż ma fabryczny c.zamek ale z klucza.Należy zwrócic uwage na czesyo pojawiające sie problemy z c,zamkiem gdy mamy uszkodzoną krańcówke od strony kierowcy c.zamek zamykniemy ale potrafi się sam otworzyć po jakim czasie raz to 5 minut a czsemgodzina dwie"
Witajcie centralny uniwersalny otwiera i zamyka kierunki migaja bez ich podlanczania a wie moze ktos jak podlaczyc by chodzila syrenka i uzbrajal sie alarm bo ptubowalem z otwartym oknem po zamknieciu dzrzwi i rygielek pociagnac ale nic sie nie dzieje
a z kluczyka alarm się aktywuje? może problem jest z zapadkami w stacyjce alarm nie aktywuje sie jak kluczyk jest w stacyjce, a tam jest zapadka która lubi stwarzać z tym problemy. Inna sprawa po zamknieciu auta odczekja 15 min i dopiero spróbuj alarm nie aktywuje sie odrazu
Wysłany: Nie Sty 12, 2014 20:39 [R600]Schemat podlaczenia uniwersalnej centralki
ok dzs sprawdze i jak cos dam znac ok
[ Dodano: Nie Sty 12, 2014 20:39 ]
Sprawdzalem alarm sie zalancza ale tgylko przy otwartym oknie i jak labie za rygielek czujniki ruchu nie reaguja nie wiem dlaczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum