Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Siemanko.
Ostatnio grzebałem przy wtryskiwaczach itd.. Poogarniałem sobie co miałem i chce to wszystko złożyć i zobaczyć czy będzie prawidłowo działać tylko niestety zagubiła się w akcji jedna blaszka blokująca wtryskiwacz..
Chce to złożyć aby zobaczyć czy wszystko chodzi i myślę, że na razie nie będę tym autem jeździć więcej niż 2km z parkingu gdzie teraz stoi na garaż.. Wszystko jest dociskane listwą itd. a w żadnej innej marce niż Rover nie spotkałem się z takimi blokadami których nigdzie nie mogę dorwać (szroty w okolicy nie mają a sklepy z częsciami do R do których dzwoniłem też nie mają tego na magazynach).
Myślicie, że mogę to złożyć bez tej jednej blaszki ?
Myślicie, że mogę to złożyć bez tej jednej blaszki ?
jeśli to będzie jeden z wtrysków wewnątrz (2 lub 3) to nie powinno być problemów ale powinno się założyć, popytaj tych co sprzedaja listwy wtryskowe na allegro, z pewnością mają tego sporo
[ Dodano: Pią Gru 13, 2013 20:22 ]
ja zrobiłem parę dobrych km bez jednej blaszki i nic się nie stało
Kozik - dzięki za odpowiedź To puki sobie nie skombinuje tej blaszki a jestem w tracie ugadywania się o kupno to złoże i juz sie przetocze
flapjck1 - nie wiem, chce go poskładać i sprawdzić i dlatego pytałem czy bez tej blaszki nic się nie stanie bo bez sensu byłoby złożyć, zobaczyć czy pracuje jak powinien i rozwalić sobie coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum