Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Jak w temacie - poszukuję oryginalnych map do silnika 2.0 113KM do mojego MG ZR. Stary został uszkodzony przez diagnostę w jednym z małopolskich serwisów przy dogrywaniu kluczyka. jeśli ktoś miałbym możliwość napisać mi ile kosztuje ten soft to byłbym bardzo wdzięczny.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 17, 2013 17:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Paź 17, 2013 19:46
RAczej calego kompa Ci uwalil, z tego co wiem to u nas mapy sa wgrane na kosciach na stałe wiec ich nie wgrasz raczej. Ale niech sie ktos jeszcze wypowie.
w starym kompie uwalony jest eprom - tyle się dowiedziałem od mechanika. Jeśli chodzi o objawy, to auto nie odpala, nie przyjmuje kodu EKA, nie działa żaden pilot no i immo piszczy.
bo po pierwszym listopada auto jest mi potrzebne, żebym mógł dojechać 800 km do pracy... U elektryka stoi już 3 tydz i nadal nie działa... W tym kraju jak nie zrobisz czegoś sam, to to nie będzie zrobione...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum