Wysłany: Sro Gru 18, 2013 20:24 [r200] temperatura
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Mam problem w moim r200 w lato temperatura skakała czasami do maksymalnej , natomiast teraz w mrozy jak włącze ogrzewanie nie mogę zagrzać silnika do optymalnej temp. Co jest przyczyną??
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 18, 2013 20:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W Żorach u Kulety znajdziesz wszystko do roverów tylko niestety na zamówienie ale pewny i tani sklep.Zamawiam wpłacasz dyche zaliczki i nastepnego dnia rano masz co chcesz do rovera.Sklep znajduje się na Borynskiej za supermarkietem bodajże Lidlem obok jest wędkarski
[ Dodano: Sro Sty 22, 2014 14:13 ]
Panowie termostat wymieniony na nowy. Stary działał sprawdzałem zalewając go gorącą wodą po czym sie łądne zamykał. Problem niestety dalej zostal na włączonym ogrzewaniu nie ma możliwości zagrzania auta . Do poroówania mam lpg kiedyś włączał sie po przejchaniu ok 1,5 km teraz włącza sie gdzieś po 4-5 km.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum