Wysłany: Sro Sty 01, 2014 11:40 [R25] zmiana przepustnicy
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 2000
Siemano... Chce zmienic przepustnice.Aktualnie mam 84 konie oczywiscie motor 1,4.Czy jeżeli zmienie przepustnice z motoru 103 konie to musze także komputer zmieniać i czy coś jeszcze?? dodam że w aucie mam LPG czy z LPG też coś będzie trzeba robic??
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 01, 2014 11:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na ten temat są dwie opinie.
Jedni twierdzą, że wystarczy tylko zmiana przepustnicy, a inni że trzeba również zmieniać komputer.
Na angielskim forum piszą, że wystarczy sama zmiana przepustnicy wiec od tego na początek bym zaczął.
A czy coś z LPG trzeba będzie robić?? dodam że mam instalacje sekwencujna pełny automat?? Slyszałem że linke gazu też trzeba będzie wymienić czy to prawda czy ten dzyndzelek co tam jest pasuje z przepustnicy co mam teraz??
Byłem u gazownika z tym pytaniem.Powiedział mi że trzeba będzie resetowac komputer i wprowadzac nowe dane koszt 100zł.Ale z drugiej strony strace gwarancje na LPG a mam na 5 lat wiec niewiem czy robić to czy nie
Byłem u gazownika z tym pytaniem.Powiedział mi że trzeba będzie resetowac komputer i wprowadzac nowe dane koszt 100zł.Ale z drugiej strony strace gwarancje na LPG a mam na 5 lat wiec niewiem czy robić to czy nie
Trzeba było mu nic nie mówić. Zdjąć blokadę i jak by było wszystko dobrze to jeździć dalej a jak nie to do gazownika że coś jest nie tak i niech na gwarancji robi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum