Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam,
Zamontowałem w moim roverze nową klamkę zewnetrzną przednią prawą. Pojawił się mały problem ponieważ uszkodziłem przy tym mały biały plasticzek który łączy klamkę wewnętrzną z.. "prętem" mechanizmu otwierania zamka.
Chodzi o ten element:
Skleilem to taśmą, ale drzwi otwierają się z oporem bo nie ma pełnej ruchliwosci tego ukladu. Pytanie, gdzie mogę kupić taką część i jak ona się fachowo nazywa ?
Dziekuję za odpowiedzi..
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 27, 2013 15:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gdzieś to już było na forum. W prawie każdym aucie takie występuje. Jak będę u taty i nie zapomnę, to poszukam. Powinienem mieć jeszcze kilka w swoich gratach, to Ci wyślę.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie wiem czy mozna sam ten plastik gdzies kupić poza szrotem ale jak juz go urwałeś to wyciag go calkiem a pret wloz w jego miejsce, mozesz delikatnie podgiac drut, żeby chociaz troche zabezpieczyc przed "wyskoczeniem" .... bo ten plastik to wlasciwie chyba zabezpiecza przed odłaczeniem sie od klamki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum