Rzuciły mi sie w oko dwa roverki, niestety z komisu wiec pewnie szału nie ma.
Ten 1 widać że przód robiony krzywo spasowane są maska i błotnik ale ma fajne wyposażenie z komputerem.
Wolałbym mieć właśnie komputer, czytałem kiedyś że nie wszystkie modele 75 mają
Wyrażają zgode na inspekcje w ASO wiec zawsze jest jakiś plus że szrotu nie maja
Co wam rzuca się jeszcze w oczy bo niemam doświadczenia z r75 ile palą po mieście te diesle do pracy mam 4 km. Ogolnie zastanawiaa się nad dieslem albo benzyniak zagazowany i chyba lepszy byłby taki lecz nie miałem nigdy auta w gazie a diesle to r620 sdi i r25 trochę problemów było ale poza pierdołkami to zadowolony byłem
Czemu tak dymi webasto w tym z Trzcianki za 7800? Środek dojechany jak by miał z 500000km (oczywiście można go tak zapuścić i przy 100000km), z zewnątrz błysk, wewnątrz słabo. no i to webasto dymiące.
Ten drugi ,granatowy z Gniezna wygląda znacznie lepiej, ale wyposażeniowo to golas, niestety. I też coś przy webasto kombinowane, bo u mnie i w innych R75 nie ma aż tylu rurek tam. No i granatowy jest nieopłacony więc trzeba doliczyć z tysiaka na opłaty. Później w opisie gość pisze że jednak opłacony. Sprzeczne informacje. Imo nie opłaca się.
Czemu tak dymi webasto w tym z Trzcianki za 7800? Środek dojechany jak by miał z 500000km (oczywiście można go tak zapuścić i przy 100000km), z zewnątrz błysk, wewnątrz słabo. no i to webasto dymiące.
Ten drugi ,granatowy z Gniezna wygląda znacznie lepiej, ale wyposażeniowo to golas, niestety. I też coś przy webasto kombinowane, bo u mnie i w innych R75 nie ma aż tylu rurek tam. No i granatowy jest nieopłacony więc trzeba doliczyć z tysiaka na opłaty. Później w opisie gość pisze że jednak opłacony. Sprzeczne informacje. Imo nie opłaca się.
Trzcianka:
Cała tapicerka wygląda jak by ją pleśn brała, skóra zdeformowana strasznie nawet z tyłu, kierownica schodzi, radia nie ma, listew progowych nie ma, skóra kanapy z PT pęknięta chyba na sporym odcinku, wszędzie syf jakiś widać (przedostatnie zdjęcie, tło gałki zmiany biegów).
Ostatnio zmieniony przez MatiNitro Czw Sty 02, 2014 22:23, w całości zmieniany 1 raz
szczerze to mógłbym się nawet pokusić o stwierdzenie, że jest popowodziowy. Nosz kurna pleśń nawet w okolicach foteli tylnych? Musiała tam STAĆ woda, od wilgoci pod dywanikami nie robi się pleśń tak wysoko. Straaaaaaaaasznie zmęczony ten samochód, nie warto.
szczerze to mógłbym się nawet pokusić o stwierdzenie, że jest popowodziowy. Nosz kurna pleśń nawet w okolicach foteli tylnych? Musiała tam STAĆ woda, od wilgoci pod dywanikami nie robi się pleśń tak wysoko. Straaaaaaaaasznie zmęczony ten samochód, nie warto.
Tak też pomyślałem ale jakoś nie chciałem tego od razu pisać, cały tunel widać że jest "nie pewny" jakieś plamy, maskownice głośników czarne z tyłu.
Ten z Gniezna poza tym że bidne wyposażenie ma, to tylko przy tym dzwonie słabo go złożyli i założyli mu zderzak z halogenami, a na zdjęciu nie widziałem żeby LSM halogeny obsługiwał. No i kierownica już słuszny przebieg wskazuje.
[ Dodano: Czw Sty 02, 2014 22:30 ]
jackas5 napisał/a:
Dzięki wielki szybko oceniacie więc i odpuszczam sobie ewentualne wyjazdy po tamte
Znalazłem cos takiego jeszcze:
Ten ze Swarzędza oprócz biednej wersji wyposażenia ma kierownicę z MG, którą sprzedający skrzętnie chciał ukryć robiąc zdjęcia bez widocznego znaczka), więc pewnie było dzwonione z wystrzeloną poduszką. Nie wierzę że gość wytartą kierownicę Roverowską zastąpił fajerą z MG ZT Wizualnie bez większych klopsów
pelson91, odnośnie węży od Webasto to u mnie też biegną jak w tym R z gniezna Dolot a obok wąż z płynem chłodzącym i odpowietrznikiem właśnie najwyżej umieszczonym. Wszystko wygląda na fabrycznie profilowane
znalazłem, trzeba by obejrzec go z ceny zjechał pewnie brak zainteresowania, jakbyscie przeglądali portale i trafili na fajny egzemplarz r75 z komputerem pokładowym z WLKP lub Kujawsko-pomorskie to wrzućcie tu....z góry dzieki
Komputer pokładowy z dużym wyświetlaczem możesz dołożyć, poszukaj a dowiesz się co i jak, koszta nie przerażają;) A masz dostęp do komputera pokładowego poprzez mały wyświetlacz w R75 Tu masz http://forum.roverki.eu/v...p?p=85346#85346 sam korzystam z tego regularnie
Chyba na temat aut z Gniezna było już sporo artykułów w sieci : ) Nie rozglądałbym się w tej okolicy za autem tym bardziej od handlarza, no chyba że masz tam kogoś zaufanego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum