Wysłany: Nie Lut 02, 2014 19:16 [R75] podłaczenie kostki pod panel ogrzewania foteli.
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witajcie. Niedawno kupiłem rowerka 75, jestem nowy:-)
Mam takowy problem... Jako tako podgrzewania foteli nie mam, ale popatrzylem oststnio pod nie i sa tam kable, które wchodzą do tych foteli. Teraz pytanie, bo zdjąlem zaślepkę pod przyciski, ale jest tam tylko jakaś zielona kostka 6 pinowa, a z tego co wiem powinny być dwie małe kostki, które wpinam pod przyciski. Pod fotelem tez jest jakas kostka, pokaze fotki moze ktoś z was mi pomoże. Z góry wielkie dzieki.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 02, 2014 19:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ta zielona kostka jak dobrze pamiętam to od rolety tylnej szyby a pod fotelem to masz już jakieś przeróbki porobione,nie świecą Ci sie poduchy??
No własnie swieci sie poduszka tylko jeszcze nie zdazylem zobzczyc dlaczego. Byla kierownica sciagana i dawana do obszycia skora. Takze albo jakis blad albo moze uszkodzil kostke w kierownicy jak zakladal
No własnie swieci sie poduszka tylko jeszcze nie zdazylem zobzczyc dlaczego. Byla kierownica sciagana i dawana do obszycia skora. Takze albo jakis blad albo moze uszkodzil kostke w kierownicy jak zakladal
najczęściej jest to wina właśnie kostek połączeń pod fotelami trzeba zrobić to solidnie bo jak nie to pala się poduchy zacznij od foteli łatwiej sprawdzić
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum