Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, ostatnio miałem stłuczkę (na szczęście nie moja wina ) kupiłem już większość części ale jeśli chodzi o lewy przedni reflektor to jest tragicznie, jak już są europejskie wersje to drogie w h.... dodam tylko że lampa którą muszę wymienic ma całe przednie szkło dobre, tylko lustro wypadło tyłem i w ogóle pękło.
Pytanie brzmi - (może było poruszane lecz nie potrawię znaleść odpowiedzi) - czy jeśli kupię lampę od anglika, i przełożę samo przednie szkło to czy będzie dobrze i przejdzie przegląd czy (oby nie) lustro też ma inną "sferę" i będzie kiszka z mojego pomysła? proszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 29, 2014 21:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam chyba z 4 lampy od anglika.... jak chcesz mogę podesłać po kosztach wysyłki na test... nie wiem czy jest jakaś różnica w lustrach... musiałbym zerknąć być może mam nawet ze zdjętym szkłem więc przyłożyć Twoje i sprawdzić
jak się wytargam z wyrka bo mnie choroba zmogła.... zejdę do piwnicy i mogę sprawdzić jaki strumień światła daje samo lustro w lampie bez klosza... będzie wiadomo chyba czego się spodziewać
...skoro szkoda była nie z twojej winy to po co szukasz na siłę oszczędności? ...za kasę z odszkodowania spokojnie kupisz europejskie kompletne reflektory
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
Wysłany: Czw Sty 30, 2014 04:44
Longer86 - będę bardzo wdzięczny za sprawdzenie w różnicy
Aragorn - tak, tylko używana euro kosztuje 200-400 sztuka a poco tyle wydawać jak można zaoszczędzić i wydać więcej np. lakierowanie lub po prostu zaoszczędzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum