Jak w temacie, kto z Was posiada jakiś tatuaż, ewentualnie kilka. Ktoś coś planuje w najbliższym czasie. Luźne opinie i doświadczenia. Zdjęcia wskazane
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 22:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wszystko zależy gdzie i jak duży.
są takie miejsca gdzie... no ciężko jest wytrzymać - choć oczywiście znajdą się tacy którzy wytrzymają
Ja mam dwa i dominuje w nich "pół" - czyli na pół pleców i na pół łydki
jeden robiony był na 3x a drugi na 2x - ze względu na na wielkość i szczegółowość.
Czy będę robił jeszcze? Nie wykluczam ale na razie brak pomysłów i kasy i pomysłów jak przekonać żonę
szpynior, Twój to kojarzę ten na plecach bop chyba w avku miałeś go.
Ja mam na razie tribala na łydce Spontanicznie zrobiony i poniekąd w celu sprawdzenia wrażeń. Korci mnie coś z biomechaniki Bardzo mi się podoba tylko wiadomo $$
Jak będę miał chwilę to wrzucę foto a gdzie wasze foto?
kasjopea, ten link to Twoja działalność Strasznie mi się spodobało
[ Dodano: Sro Lut 05, 2014 22:35 ] kzrr, wrzucasz do Word'a, czcionkę jaką chcesz, itd. i drukujesz w kilku wymiarach a potem biegasz i pytasz ile za który
kasjopea, właśnie te klimaty mi chodziły po głowie i szukałem kogoś ukierunkowanego Bo taki jest najlepszy według mnie a możesz pochwalić się czymś z tej galerii??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum