Wpadl mi do glowy pomysl, poniewaz mam na zime stalowki 15" i nie mam zamiaru tego zmieniac, bo stalowka = niski koszt felg i opon + balon na zime chroni kregoslup i zawieszenie
Ale.. stalowki mam w czarnym kolorze i wyglada to srednio. Pomyslalem zeby pomalowac je. Z zapotrzebowania kupilem niedawno kompresor i pomyslalem, zeby obleciec tez te felgi.
czy ktos posiada kola w zwariowanym kolorze i moglby sie pochwalic - MG tylko, bo w sieci innych furek od groma ---> ?
Moj ZS- to czarnuch , a wlasciwie antracyt
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 30, 2013 15:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
maniaqu, zrob sobie symulacje w PS albo innym tego typu i zobacz. Przy PD bedzie dosc dobrze oddawalo bo to mat. Opinii na temat takiego koloru w ZSie z czerwonymi wstawkami we wnetrzu nie chce nawet wyrazac
czerwone wstawki do niczego nie pasuja, ale felga czerwona to... jakos mi sie nie widzi, to ma byc smieszne kolo na zime, wystarczy ze smutna mamy pogode Stalowka na torze bedzie fajnie wygladala w takim zakreconym kolorze ... tylko jakim ?
czarny juz jest , mat nawet tez, bo juz przelatala ta felga conieco ale wlasnie chce zmienic. Chce cos kolorowego, cos wesolego, cos co wywola usmiech jak bede na niego patrzyl Bo balon fajny jest, jezeli chodzi o przyspieszanie - nowe poklady mocy odnajduje po mocno kejacej oponie letniej
Symulacje poprobuje, ale nie mam teraz jak jak ktos ma photoshopa to sie usmiecham, fote mojego bandyty nawet w watku o fotach - offtopic- mozna znalezc
jak giac to satlowke na torze, alu niestety za mocno dostalyby po dupie w polskich warunkach drogowych, gdzie drogi ulegaja naturalnej biodegradacji.
Myslalem o bilaych ale biale mam alu ori, wiec jakas odmiana musi byc
TO nie ma byc high life, to ma byc fun, nie bede startowal w konkursach pieknosci, ma byc ciekawie i kolorowo ! tylko sie sam nie moge zdecydowac co do koloru
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Paź 30, 2013 16:36
maniaq napisał/a:
ma byc ciekawie i kolorowo !
no ok prejedzie taki bocian i pomysli bieda tuning, tylko to Ci chcę zakomunikowac.
maniaq napisał/a:
jak giac to satlowke na torze, alu niestety za mocno dostalyby po dupie w polskich warunkach drogowych,
Pier...nie miałem alu 16ki cały zimowy sezon i gdyby nie finanse (czyt. gdyby mi moja pozwoliła ) to teraz też bym na alu pomykał całą zimę - ze stalówkami zimą łatwiej o przygodę niż z alusami.
Ja planuje jak czas i $ pozwoli polatac po torze po sniegu. Po ulicy jak sie zna dziury w okolicy idzie przejezdzic i nawet na 17 - tylko niebiescy moga kontorlowac prromile bo sie jedzie tropem weza
Mam bdb opony i felge stal na zime , wiec nie chce kombinowac ze zmiana opon i kol. Stad pomysl pomalowania tego co jest. Mam felgi 17 do upalania na lato odlozona, moze te tez prysne, jak sie okaze ze wyglada przyzwoicie i poradze sobie z malowaniem
w weekend sprobuje zrobic symulacje w gimpie
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Paź 30, 2013 21:32
maniaq napisał/a:
amieniac stal 15 , na alu 15 imho bez sensu
to tak jak dla mnie malowac na oczoyebny kolor stalusy, prawda jest taka ze srednio to wygląda, ale jak juz pisałem Twój ZS zrobisz jak zechcesz . Pozdro Maniaku .
maniaq, ja malowałem fluorescencyjnym różowym ale niestety kolor po 3-4 miesiącach już nie był fluorescencyjny tylko przeźroczysty, dlatego później zastosowałem pomarańczowy podkład i kolor zostawał na dłużej, przechodził w pomarańczowy ale nadal rzucał się w oczy,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum