Wysłany: Czw Lut 13, 2014 08:28 [r416] Czy nowe filtry do lamp przednich sa osiągalne?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam
Czy same filtry do przednich lamp są osiągalne?(Chodzi o plastykowe wkłady kierujące światło). Trochę mi już żółkły i nie wygląda to najlepiej, a inna sprawa ze przez to lampy gorzej świeca. Jeśli ktoś walczył już z problemem to proszę o podzielenie sie doswiadczeniem
zamienniki depo maja kijowa wiazke swiatla, szczerze to nie polecam, mam jedna taka wlozona w swoim i wyraźnie widać jak swieci w niebo jednym rogiem nie do ustawienia -a w srodku gdzie powinno być najwięcej swiatla ciemna plama
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
zamienniki depo maja kijowa wiazke swiatla, szczerze to nie polecam, mam jedna taka wlozona w swoim i wyraźnie widać jak swieci w niebo jednym rogiem nie do ustawienia -a w srodku gdzie powinno być najwięcej swiatla ciemna plama
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum