Wysłany: Pią Lut 28, 2014 21:21 [Rover 75] Poszukiwania i prośba o pomoc
Witam, wszystkich na forum! Przeglądam was już od jakiegoś czasu
Jestem na etapie poszukiwania Rovera 75 w benzynie. Tym samym zwracam się z prośbą o pomoc w podjęciu decyzji. Od kilkunastu dni zdążyłem przejrzeć już wiele ogłoszeń, jednego oglądałem osobiście, ale nic z tego nie wyszło. Dziś zainteresowało mnie to ogłoszenie: http://allegro.pl/rover-7...4018582890.html
Obecne autko jakie używam było kupione od handlarza, mam go już drugi rok, ale była to ogromna mina. Bardzo dużo w niego władowałem. Od tej pory postanowiłem sobie że następny samochód tylko od osoby prywatnej, ale.. może nie należy wszystkich handlarzy przekreślać? Da się jakoś sprawdzić czy ta książka serwisowa jest autentyczna?
.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 28, 2014 21:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Lut 28, 2014 22:43
Mario30 napisał/a:
Da się jakoś sprawdzić czy ta książka serwisowa jest autentyczna?
co tu sprawdzać jak kończy się tylko na przeglądzie technicznym w 2007r. i 34 kkm przebiegu , a serwis olejowy z 2012 nie wpisany ,gdzie rozrząd , wymiany płynów itd.
IMO jak by faktycznie miał tyle to tak czy siak by cofnął i zrobił 40 tys.
zresztą kto normalny w Niemczech by sprzedał auto z takim przebiegiem za takie pieniądze?
8900 zł wraz ze sprowadzeniem, odpicowaniem i zyskiem handlarza - nie ma opcji, proponuję pooglądać ogłoszenia z niemieckich stron np. mobile.de (jest j. polski) czy jest to możliwe
jak już jest coś w super cenie to albo duży przebieg, albo jakiś autohandel ahmed itp itd
No fakt golas do kwadrata i nie ma kompa pokładowego. Mario30, a skąd Ty jesteś bo ja do ostrowca to mam jakieś 50km i jeśli chcesz go obejrzeć to moge sie z tobą wybrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum