Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam.
Dzisiaj zabrałem się za wymianę fabrycznych głośników. Kupiłem nowe głośniki jbl za 50 od znajomej bo jej do auta nie pasowały i zabrałem się za montaż.
Kupiłem również dystanse ale mam pewien problem. Jak to zamontować? Dystanse bezpośrednio do Drzwi z głośnikami? A te stare MDF'y wyrzucić? Bo niema gotowych dziur na dystanse w drzwiach.
Z góry przepraszam robię to 1 raz i dlatego pytam.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 12, 2013 15:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w R75 w drzwiach jest oryginalny pierścień mocujący głośniki, wykręciłem głośniki i że nie mogłem ułożyć nowych o spiłowałem rancik który tam jest i nowe głośniki zaczęły mi dobrze przylegać do tego mocowania.
zaznaczone miejsce(czerwone kropki na czarnym głośniku) wyszlifowałem i to jest ten rancik, nie element głośnika i śruby też out.
Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu więc pisze tutaj.
Chce zabrać się za wymiane głośników w R75 , moje pytanie to gdzie znajdują się fabryczne zwrotnice Mam nowe w kpl z głośnikami i chciałbym je również wymienić.
haszczyc, to jak zamontowałeś głośniki?
Nowe zestawy mają zwrotnice do syków. Też się nad tym zastanawiałem...
Jeśli kupię głośniki to gdzie wpiąć się ze zwrotkami?
no nowy zestaw który kupiłem przód Diory były w zestawie zwrotnice które podłączyłem pod kable które szły do fabrycznych głośników z tyłu dałem fabryczne Harman Kardon i tyle w sumie, zwrotnice przymocowałem do boczków od wewnątrz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum