Wysłany: Nie Mar 30, 2014 17:42 [R45 1.8] Przewody zapłonowe - jakiego producenta?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Chciałbym wymienić przewody WN w swoim aucie ale mam problem z doborem odpowiednich pod względem długości fajek. Miałem jak dotąd w rękach przewody trzech producentów: NGK, Bosch i Magneti Marelli - wszystkie miały zbyt długie fajki, o jakieś 1,5cm w stosunku do tych, które mam obecnie (nieznanego producenta). Czy macie jakieś sprawdzone rozwiązanie tego problemu, bo temat na forum przewijał się kilkakrotnie ale nie trafiłem nigdzie na konkretną odpowiedź? Wymieniałem cewki na NGK i tam długość fajek jest odpowiednia natomiast kable tej firmy mają z niewiadomych mi przyczyn fajki dłuższe - czy możliwy jest jakieś zamieszanie w katalogach części (tak było np. z cewkami) i dlatego trafiają się nieprawidłowej długości (szukać do innego silnika niż 1.8)?
_________________ GRY DO KONSOL - ZAPRASZAM
www.phurand.pl
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 30, 2014 17:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja tez mam kable boscha i te fajki co ida na.swiece poprostu obcialem nozykiem tak jak stare byly i tak jezdze bo kupowalem przez internet i nie chcialem juz odsylac a dobierane niby po katalogu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum