Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
mam pytanie do was takie czy fotele z sedana 400 będą pasować do hatchbacka? czy to prawda że przednie są takie same w obu a tylnie nie będą pasować bo popękala mi tapicera na w miejscach szycia na siedzisku i troszke na kanapie i chciałem komplecik kupić
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 12, 2014 20:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
szukanie nie boli. przód oczywiście pasuje, tył trochę mniej, ale da się wpasować. Przynajmniej z sedana da się wmontować do HB. w drugą stronę, pewnie też, acz nie próbowałem.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
z sedana do hatbacka będą pasowały ale z hatbacka do sedana nie Ja u siebie w R45 przeszczepiałem fotele z R45 hatbacka i przednie pasują bez problemu ale tylnie mają inne mocowanie i nie pasują nawet gdy sie przełoży te uchwyty. Ja zdjąłem skóre z gąbki siedziska i oparcia tylnego (z hatbacka) i przełożyłem na swoje gąbki (od sedana) i jest elegancko https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=74877&postdays=0&postorder=asc&start=60
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum