Wysłany: Sob Kwi 19, 2014 08:52 [Rover 214] pomoc z immo
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam mam problem z moim roverem 2214 ponieważ auto ma problem z zapalaniem . Odpali i zaraz gaśnie . Po zdjęciu kilka razy klemy auto zapali i juz chodzi . Macie jakieś pomysły bo auto bylo już u dwóch mechaników i oboje uważają że coś z elektroniką . co to może być . Paliwo podaje i iskra jest . czemu nie zapala co go odcina ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 19, 2014 08:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A jak odpali, ale przytrzymasz pedał gazu to i tak zgaśnie ? Sprawdź wszystkie bezpieczniki pod maską, ja miałem kiedyś cyrki z odpalaniem bo mi się przepalił od centralnego bezpiecznik
Pisałem już o tym w tym wątku i wydaje mi się, że masz podobną sytuację. passive immobilisation.
Spróbuj odpalić z innym pilotem przy kluczyku. Piloty nie mogą być razem w pobliżu stacyjki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum