Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam drogich forumowiczów,
otóż mam małe pytanie odnośnie kontrolki SRS, od momentu kupna cały czas świeci, poprzedni właściciel miał dzwona z przodu i wystrzeliły poduchy, ponoć je wymienił ale kontrolka nie zgasła. Demontowałem poduchę kierowcy i był nie podłączony kabel do niej, sądziłem iż tu tkwi problem, niestety byłem w błędzie po złożeniu dalej świeci, sprawdzałem już i czyściłem wtyczki pod siedzeniami i teraz jestem w kropce. Nie mam zielonego pojęcia co może być przyczyną stąd pytanie i prośba do Was. Może ktoś miał podobny kłopot z którym się uporał więc chętnie się podzieli doświadczeniem będę wdzięczny za jakąkolwiek radę bądź też pomoc
Pozdrawiam
_________________ w końcu własne auto Rover 220 SDI
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 25, 2014 16:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
NoPE dzięki za podpowiedź tylko że za bardzo nie wiem jak sprawdzić te napinacze, pod siedzeniami sprawdzałem wtyczki i psiukałem "kontaktem" i nie zdało egzaminu. A jeśli chodzi o błąd to da się samemu skasować czy trzeba jechać gdzieś pod komputer?
Pozdrawiam
_________________ w końcu własne auto Rover 220 SDI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum