Wysłany: Wto Kwi 29, 2014 19:08 [R200] Pilot renowacja
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam ponownie
rekonstrukcja mojego Rovera 200 SDi 2,0 1999 praktycznie dobiega końca . W autko wraz z mechanikiem części i robocizna teraz też obecnie lakiernik niektóre elementy do renowacji to koszt 4500 zl. Pozostał mi teraz tylko PILOT który jest sprawny ale nadgryzł go ząb czasu
klawisze sa już doszczętnie wytarte wystają tylko same plastikowe przyciski chciałbym to zmienić
pytanie
- czy można go jakoś wizualnie odbudować ?
- a może jakiś nowy ale od czego zacząć ? przecież trzeba go chyba jakoś zaprogramować do auta
proszę o poradę może jakiś link
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 29, 2014 19:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki za info
pierwsza opcja zmiana obudowy z przyciskami pilota - poradzę sobie
druga opcja kupię pilot kompletny z elektroniką w środku bo są na allegro i jeszcze gdzie indziej ale jak go zaprogramować / dopisać / do auta ? czy można to zrobić samemu ?
pozdrawiam
druga opcja kupię pilot kompletny z elektroniką w środku bo są na allegro i jeszcze gdzie indziej ale jak go zaprogramować / dopisać / do auta ? czy można to zrobić samemu ?
Wysłany: Nie Maj 04, 2014 10:32 [R200] wymiana obudowy pilota
Witam ponownie
dostałem obudowę do mojego pilota LUCAS 3TXB KEY MPT 1340 W.T.LICENCE EXEMPT
i teraz pytanie jak przełożyć elektronikę do nowej obudowy czy wyciągniecie baterii nie spowoduje przykrych niespodzianek nie rozkoduje się immobilajzer. Bardzo proszę o informacje wskazówki
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Adrian Nie Maj 04, 2014 10:51, w całości zmieniany 2 razy
nie jeszcze nie otwierałem ponieważ chcę się posiłkować Waszymi radami doświadczeniem aby nie popełnić gafy
dzięki za info Twoja informacja jest dla mnie super
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum