Za te pieniądze "rudą" na błotniku się nie przejmuję, ale zastanawiają mnie te śmieszne małe znaczki Rover"a na słupkach C. Różnią się trochę od większości.
PROSZĘ O POMOC [/i]
_________________ Narodowi Brytyjczycy mnie irytują, najpierw wyśmiewali się z Rover"a, a teraz mówią
,że ich przemysł upadł.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 04, 2014 20:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No, ale za cenę 3.300 zł, po zbiciu może nawet do 3.000 zł, to się nie opłaca ? Sprzedawca napisał, że jest możliwość sprawdzenia na stacji diagnostycznej, więc "raczej powinien być sprawny". Możliwe, że jeździ nim jakaś osoba, która nie ma czasu go dopieszczać. Proszę o pomoc.
_________________ Narodowi Brytyjczycy mnie irytują, najpierw wyśmiewali się z Rover"a, a teraz mówią
,że ich przemysł upadł.
colo254,
kolego co ty byś chciał za 3tyś kupić, jak koledzy wyżej piszą auto jest szrotem... Lepiej szukaj auta od prywatnej osoby niż jakiegoś handlarza który próbuje wciskać każdemu jaki to on mądry na temat samochodu nie jest.
Podjedź, sam oceń będziesz miał okazję posłuchać tego bełkotu jakie to auto jest zaje...iste, pytaj o wszystko wnikliwie, każdy możliwy guzik naciśnij- ma działać!(jak nie to z ceny zjechać).
Albo się przekonasz i kupisz tego klekota albo odpuścisz i będziesz szukał dalej, wybór jest wielki tylko trzeba trochę dołożyć.
A co do stacji to oni ci za dużo nie powiedzą - normalny przegląd auta, prędzej rzeczoznawca jakiś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum