Wysłany: Pią Maj 02, 2014 11:21 [MG ZR] Proszę o pomoc przy kupnie.
Witam, jak w temacie jestem na kupnie MG ZR. Chcialem zapytac was:
1. Czy jestem w stanie kupic ZR rocznik 2002-2004 na wyposazeniu z pol-skora oraz klima do 6500-7000 zl?
2. Czy sinik 2.0 TD jest odpowiedni w tym aucie?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 02, 2014 11:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nigdy nie widziałem ZRka, który nie ma pół skóry.Dostać to dostaniesz, ale wg mnie trzeba bedzie w niego zainwestować.Cena dobrej sztuki powinna wynosić ok 10.000.
Temat zamieść w innym dziale-tutaj oceniamy konkretny egzemplarz, zamieszczamy zdjęcie ogłoszenia itp.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Maj 02, 2014 11:51
Pawkaz napisał/a:
Cena dobrej sztuki powinna wynosić ok 10.000.
mysle ze idzie kupic dobrze utrzymana i taniej, ale wiadomo lepiej miec wiekszy budzet .
stilldead, diesla kupuj 2003-04 lepsze tranzystory w sterowniku pompy były i mniej padają .
Konkretnie mam na oku kilka sztuk. Jesli macie chwilke czasu to rzuccie oknem na te linki
Nie wiem czy dobrze powrzucalem zrzuty ekranu, mam nadzieje ze sie polapiecie Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Maj 03, 2014 10:54 ]
Ktoś może słyszał o nich?
mhmmm ok ocenmy
1. Komis popatrz lewa lampa tyl od r25/r200 prawa juz od zra pewnie przygoda lewy tyl dlatego wstawiona tansza od rovera... pozatym przebieg kierownica na tyle nie wyglada.
2. Wszystko ladnie wyglada brak lotki wlozona od r200/r25 dlaczego? spytaj moze bedzie mial jakies dobre wytlumaczenie reszta jak dla mnie zle nie jest mozna ogladac;p
3.lampy tyl od rovera;p cena jak dla mnie podejrzanie niska i zbiorniczek od plynu chlodniczego wyglada na troche uwalony?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum