Niestety na tej stronie do Roverków nie ma.
Z resztą tak, jak do MX-5 NA, ale w niej to żadnych wzmocnień nie ma...
Ale jak ktoś ma świeższe autko innej marki to warto się zaopatrzyć.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 12, 2014 09:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Generalnie to słabo jest, bo nawet w Niemczech, gdzie ADAC i inne organizacje dbają o takie rzeczy, a Roverków trochę było nie ma w ogóle marki na liście:
http://www.rettungskarte....fahrzeugmarken/
Mam wrażenie, że wszyscy korzystają z tej samej listy, tylko tłumaczonej na różne języki.
zakładałem temat już o tym.
Jedynie rozwiązanie to można samemu stworzyć na podstawie innych
Nie zawsze można zaznaczyć gdzie jest wzmocnienie, ale gdzie są poduszki, akumulator, siłowniki itd. to już można.
Na zlot mogę zabrać naklejki
Tylko poinformujcie wcześniej
Na zlot mogę zabrać naklejki
Tylko poinformujcie wcześniej
Jakbyś mógł, to ja się piszę na 4 - nakleiłbym od razu rodzicom, bo już ściągnąłem ze strony Skody karty do Felicji i Octavii, a do MX-5 NA może ktoś kiedyś zrobi...
Jakbyś mógł, to ja się piszę na 4 - nakleiłbym od razu rodzicom, bo już ściągnąłem ze strony Skody karty do Felicji i Octavii, a do MX-5 NA może ktoś kiedyś zrobi...
to na zlot wezmę kilka szt. dla mnie to nie problem
ja ot myśle, że jeżeli chodzi o rovera i inne marki to z instrukcji obsługi jak są podane wymiary samochodu to można z tego zrobić wzór, i wykorzystać piktogramy oryginalne do zaznaczenia gdzie są poduszki powietrzne, zbiornika paliwa, siłowniki klapy, akumulator
Pomyślałem, że do R400 i R600 pasowałyby karty od Civic'ów i Accord'ów, ale te są od 2002 roku, czyli już od następnych modeli.
Zrobiłem kartę dla R75 - starałem się jak mogłem
Najgorszy jest wzór baku - więc zrobiłem po prostu prostokąt
No i nie wiem gdzie jest moduł sterujący, bo nie wiem o który chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum