Co prawda kojarzę kilka osób z naszego Trójkąta Bermudzkiego WSI (Wiśniew, Strzała, Iganie), jednak nie było dane się nam nigdzie spotkać w Siedlcach lub okolicach. Kto jest za, niechaj podejmie głos. Do spota można byłoby dołączyć jakąś małą sesyjkę zdjęciową ode mnie z roverkami ze wschodniego mazowsza i nie tylko.
Co Wy na to?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 17, 2014 20:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Możemy zorganizować coś pomiędzy Siedlcami a Mińskiem, jakiś parking, alboco. Ogólnie to może byśmy się zreflektowali na tą niedzielę? Na razie tylko całe dwie jednostki wyraziły zainteresowanie, jednak mam nadzieję, że będzie coś więcej
Wstępnie umówmy się na niedzielę, okolice czternastej, przygotować roverki do nadejścia wiosny oraz, żeby ładnie wyglądały w obiektywie. No i oczywiście szukajmy jeszcze chętnych, na chwilę obecną pozwolę sobie podsumować skład:
radzios
damiwr
Ukor
Chętni dopisywać się do listy. Oczywiście godzinę podałem wstępnie, wszystko do ustalenia. Kojarzycie jakąś ciekawą miejscówkę pomiędzy Sdl a Mińskiem?
Okej, niech będzie wstępnie Kałuszyn, park. Wszystkim zainteresowanym odpowiada godzina? Ukor, wszystkie felgi są ładniejsze od moich stalówek z kołpakami, uwierz
Tak, tak. Niedziela, godzina szesnasta. Temat chwilowo ustał, aczkolwiek sam miałem zapytać o ostateczne potwierdzenie udziału reszty. Ja będę na 100%, jak z resztą?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum