Wysłany: Wto Lip 22, 2014 18:55 [R416] Wyciek oleju ze skrzyni biegów na półosiach
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Dzień Dobry, mam mały problem z ROVERkiem (dokładnie to mój tata ma ). A mianowicie chcemy wymienić uszczelnienia(Simeringi), ponieważ wycieka nam olej między skrzynią biegów, a półosiami. W związku z tym chciałem dowiedzieć się jakie są rozmiary tych uszczelek, które tam przychodzą ?
Rover to 416 1.6 benzyna rocznik 1999r
Z góry dziękuje za odpowiedź
P.S Jeśli pytanie i odpowiedź znalazła się już na forum to prosiłbym do linka do niej
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 22, 2014 18:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Sro Lip 23, 2014 18:46 ]
Hej wybaczcie, że zawracam głowę ponownie.., ale tata był dziś w sklepie z częściami i Pan sprzedawcą powiedział, że na prawą stronę przychodzi mniejszy simmering sprzedając tacie simmering o symbolu : TGYW-BI-PL 40 58 10 - duży i ten 2gi w komplecie mniejszy, już bez oznaczenia. Czy kupiliśmy pasujący ? Na opakowaniu pisze, że to dla Fiata... . Czy możliwe, żeby na jedną strone przychodził mniejszy simmering ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum